Danes imamo izdelanih 28 Turističnih značk.

Manjkajoča Turistična značka

Če se vam zgodi, da iz kakršnih koli razlogov na prodajnem mestu ne dobite Turistične značke, vam jo ob predložiti kakršnega koli dokaza o obtisku z veseljem pošljemo po pošti - zadostuje razglednica, žig, račun, vstopnica in podobno.

Za Letne značke nam lahko tudi pišete, v primeru, da so bile značke razprodane, vendar jih lahko pošljemo šele po zaključku akcije(in le do konca leta, za katerega so bile izdane) ter na osnovi običajnega dokaza o obtisku kraja.

Dokazi so lahko tudi kopirani (morebitne originale vam vrnemo). Naročilo lahko pošljete z elektronsko pošto na naslov: info@turisticne-znacke.si (dokaze lahko skenirate), ali navadno pošto na naslov: NARAVA,spol. s r.o.; Senická 623/2; 031 04 Liptovský Mikuláš; SLOVAKIA
(ne pozabite navesti povratnega naslova!)

Priložite potrdilo o plačilu 2,50 € za značko in morebitno poštnino po ceniku navedenem v nadaljevanju, najprimernejša je kopija poštne nakaznice, vendar pa je bančno nakazilo cenejše. Če plačilo opravljate z nakazilom ali položnico, je idealno, da priložiti tudi potrdilo (kopijo). Če je bilo plačilo opravljeno virtualno, si prosimo določite virtualni simbol in nam ga napišite - to je najenostavnejši način, kako lahko vse brez problemov preverimo.

Prosimo, da zahtevane Turistične značke navajate poleg potrdila, tudi na seznamu, v obliki številka značke - ime - število kosov, in sicer tako v pisnem, kot tudi v elektronskem naročilu. S tem nam zelo olajšate delo. Prosimo tudi, da si izberete le en način naročanja, ali navadno ali elektronsko pošto.

Cenik poštnin pri pošiljanju Turističnih značk:

Slovenija / SlovaškaEvropa
kosovNavadno pismoPriporočeno pismoNavadno pismoPriporočeno pismo
1 - 5 0,80 € 1,60 €1,80 €3,80 €
6 - 202,80 € 3,50 €5,50 €6,10 €
21 a viac0,00 € 0,00 €0,0 €0,0 €
Logo Turističnih značk Kontakt: Logo Turističnih značk
Kaj so Turistične značke NARAVA, spol. s r.o.
Seznam Turističnih značk Senická 623/2; 031 04 Liptovsý Mikuláš; Slovakia
Zemljevid Turističnih značk info@turisticne-znacke.si
Turistične značke v Evropi narava.lm@gmail.com

© 2011 • NARAVA,spol. s r.o. • All rights reserved